Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik va relata despre echipele naționale de la Rio

© REUTERS / Sergio MoraesОлимпийская символика Рио-де-Жанейро
Олимпийская символика Рио-де-Жанейро - Sputnik Moldova
Abonare
Cititorii vor putea afla zilnic cele mai actuale informaţii din capitala Braziliei despre viața olimpicilor din cinci țări ale CSI și din Georgia, despre participarea acestora la competiţii și succesele obţinute.

CHIȘINĂU, 1 iul — Sputnik. Agenția Internațională de presă și radio Sputnik a lansat pe portalurile multimedia o rubrică specială în preajma celei de-a XXXI-a ediţii a Jocurilor Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro (5-21 august) — "RIO — 2016" — în care va relata despre lupta și eventualele victorii ale sportivilor din echipele naționale ale Armeniei, Belarusului, Georgiei, Moldovei, Azerbaidjanului și Kârgâzstanului.

Агентство Sputnik подписало соглашение об информационном сотрудничестве с НОК Молдова - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Sputnik își începe colaborarea cu CNO al Republicii Moldova

Cele mai actuale ştiri despre viața selecționatelor naționale din oraşul olimpic Rio vor fi transmise de corespondenții Sputnik din capitala Braziliei și vor fi accesibile zilnic pentru cititori la rubrica "Știri", în format foto, video și radio. Infografica interactivă va relata şi ea despre istoria recordurilor olimpice din ultimii 120 de ani, din momentul în care au avut loc primele Jocuri de Vară la Atena, în 1896. La sfârșitul lui iulie, cititorii vor putea să ia cunoștință operativ, în regim online, de noutăţile privind componența și participarea la competiții a selecționatelor naționale la Rio și vor putea afla cine a obținut locuri premiante.

Cele mai actuale știri de la Olimpiada de la Rio pot fi urmărite operativ pe portalurile și pe rețelele sociale ale Sputnik.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0