Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik își începe colaborarea cu CNO al Republicii Moldova

© Sputnik / Evghenii PanasencoАгентство Sputnik подписало соглашение об информационном сотрудничестве с НОК Молдова
Агентство Sputnik подписало соглашение об информационном сотрудничестве с НОК Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Şeful Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc, și președintele CNO al Republicii Moldova, Nicolae Juravschi, au semnat un acord privind colaborarea informațională cu Comitetul Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 23 iun — Sputnik. Agenția de presă și radio Sputnik a semnat un acord de colaborare cu Comitetul Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova. Ceremonia de semnare a acordului a avut loc la 22 iunie la Chișinău. La aceasta au participat conducătorul Sputnik Moldova Vladimir Novosadiuc și președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv Nicolae Juravschi.

Potrivit documentului semnat, părțile vor desfășura o colaborarea informațională în scopul popularizării modului sănătos de viață, a culturii fizice și sportului. Părțile s-au înțeles de asemenea să activeze în comun în procesul reflectării celor mai importante evenimente din domeniul sportului, dar și din cele aferente acestuia, la organizarea unor acţiuni comune, dar și în realizarea unor măsuri care ar contribui la consolidarea relațiilor de prietenie deja existente dintre Moldova și Rusia.

"Sănătatea cetățenilor țării este baza dezvoltării acesteia. De aceea, agenția Sputnik acordă o importanță atât de mare reflectării și popularizării muncii de fiecare zi a CNO din Moldova în ceea ce privește antrenarea cetățenilor noștri într-un mod de viață activ", a comentat semnarea acordului Vladimir Novosadiuc.

Sputnik обсудил перспективы партнерства с НОК Молдовы - Sputnik Moldova
Sputnik a discutat perspectivele parteneriatului cu CNO

"Luând în considerare nivelul realizării de către CNO a proiectelor naționale și internaționale în ceea ce privește popularizarea sportului și a modului de viață sănătos, extinderea colaborării cu Sputnik este un pas important și oportun. Este deosebit de actuală susținerea informațională operativă a Agenţiei Sputnik în contextul pregătirii și participării echipei olimpice a Moldovei la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio-de- Janeiro", a subliniat Nicolae Juravschi.

Comitetul Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova și-a început activitatea în anul 1991, iar din 1993 a obținut statutul de membru oficial al Comitetului Olimpic Internațional. Această structură este chemată să contribuie la dezvoltarea sportului și mișcării olimpice în Republica Moldova.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenţie internaţională de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0