Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

S-au întors extratereștrii (video). Despre ce au discutat cu Juncker?

© Sputnik / Игорь Руссак / Accesați arhiva multimediaShow, piesă de teatru, ”Circul de pe altă planetă”, Sankt-Petersburg
Show, piesă de teatru, ”Circul de pe altă planetă”, Sankt-Petersburg - Sputnik Moldova
Abonare
Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a șocat audiența în Parlamentul European printr-o afirmație dintr-un discurs al său despre starea Uniunii Europene de după Brexit. El a spus că a discutat cu mai mulți conducători ai altor planete, care s-ar fi arătat îngrijorați de soarta Europei.

CHIȘINĂU, 30 iunie — Sputnik. Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a discutat în ultimele zile cu "mai mulți conducători ai altor planete care sunt foarte îngrijorați pentru că își pun întrebări în privința căii pe care UE o va urma", scrie ActiveNews.

Рабочий визит премьер-министра Люксембурга в Москву - Sputnik Moldova
Politică
Juncker: Washingtonul să nu dicteze relația noastră cu Rusia

Juncker le recomandă europenilor să fie conștienți de grija pe care extratereștrii o poartă pământenilor. Totodată, președintele CE a spus că trebuie să dăm asigurări celor care ne observă de departe că luăm cele mai bune decizii în privința consolidării păcii și economiei mondiale.

"Trebuie să fim conștienți că cei care ne observă de departe sunt îngrijorați. Am văzut și am ascultat mai mulți conducători ai altor planete care sunt foarte îngrijorați pentru că își pun întrebări în privința căii pe care o va urma UE. Așadar, trebuie să le dăm asigurări și europenilor, și celor care ne observă de departe", a spus Juncker.

Fluxul de știri
0