Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un camion s-a aprins din mers lângă Căușeni

© Sputnik / Rodion PROCAMașină de pompieri
Mașină de pompieri - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferul vehiculului, care transporta pneuri, a observat flacăra la timp și a chemat serviciile speciale. Din cauza specificului încărcăturii, lichidarea situației excepționale nu a fost deloc simplă.

CHIȘINĂU, 30 iun — Sputnik. Miercuri seara, un camion a luat foc în apropiere de Căușeni, pe drumul R-30 (Anenii Noi—Căușeni—Ștefan-Vodă).

Взрыв, Explozie - Sputnik Moldova
Societate
Dezastru în România: TIR încărcat cu butelii de gaz a explodat la Buzău (video)

Potrivit datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI al RM, șoferul a observat flacăra şi a chemat imediat pompierii. La fața locului au sosit trei echipaje în componenţa a 18 persoane, care au luptat cu flăcările peste o jumătate de oră.

Situaţia a fost complicată de faptul că în mijlocul de transport se aflau pneuri care contribuiau la procesul de ardere. Cât timp au lucrat specialiștii, circulația pe şosea a fost blocată. 

Din fericire, în urma incidentului nimeni nu a avut de suferit. Cauzele celor întâmplate urmează să fie investigate de către organele de drept.

Fluxul de știri
0