Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Filip a remarcat o ”abordare mai largă” în reglementarea transnistreană

© gov.mdPavel Filip
Pavel Filip - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful executivului a felicitat locuitorii și administrația din Varniţa cu ocazia finalizării construcției unui complex de servicii educaționale și sportive și a dat asigurări că Guvernul va rămâne și în continuare deschis pentru toate inițiativele care apropie oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului.

CHIȘINĂU, 27 iun – Sputnik. Premierul moldovean Pavel Filip a participat luni la ceremonia de inaugurare a Complexului de servicii educaționale și sport din localitatea Varnița, raionul Anenii Noi.

Павел Филип - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce a promis că va face premierul Pavel Filip până la finele lunii iulie

Serviciul de presă al Guvernului notează că șeful executivului a felicitat locuitorii din satul Varniţa şi administraţia publică locală cu ocazia finalizării proiectului și a dat asigurări că Guvernul va rămâne și în continuare deschis pentru toate inițiativele care apropie oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului.

Cu această ocazie premierul s-a referit la rolul unor proiecte de acest fel în procesul de reglementare transnistreană, pe care le consideră ”parte a unei abordări mai largi în restabilirea încrederii”.

Proiectul de renovare a obiectelor educaţional-sportive din Varniţa a fost realizat cu susţinerea Uniunii Europene, prin Programului de consolidare a încrederii între locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru şi a fost implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Bugetul proiectului este de peste 150 de mii de euro. La finanțarea proiectului au contribuit și comunitățile locale.

Fluxul de știri
0