Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Erdogan a utilizat cuvântul „scuzați” în mesajul către Putin

© Sputnik / Ilya Pitalev / Trecere la banca de fotografiiПресс-конференция Владимира Путина
Пресс-конференция Владимира Путина - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui FR, a comunicat că, în scrisoarea adresată lui Putin, șeful statului turc nu doar a exprimat condoleanțe familiei pilotului rus decedat, ci chiar a scris „îmi cer scuze”.

CHIȘINĂU, 27 iun — Sputnik. În scrisoarea adresată președintelui FR, Vladimir Putin, președintele Turciei, Recep Erdoğan, a exprimat compasiune și condoleanțe profunde familiei pilotului rus decedat și a spus „scuzați", a comunicat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus.

Обращение президента РФ В.Путина с ежегодным посланием к Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Politică
Putin a explicat cât costă roşiile turceşti, după incidentul cu avionul Su-24

„În scrisoarea sa șeful statului turc a exprimat compasiune și condoleanțe profunde familiei pilotului rus decedat și a spus „scuzați". Erdogan își exprimă marele regret pentru cele întâmplate și subliniază că este gata să facă tot posibilul pentru a restabili relațiile de prietenie dintre Turcia și Rusia", a spus Peskov.

Relațiile dintre Rusia și Turcia trec printr-o etapă de criză după ce,, la 24 noiembrie 2015, un avion de vânătoare turc a doborât în Siria un bombardier rus Su-24. Președintele Vladimir Putin a numit acest incident „lovitură pe la spate" din partea complicilor teroriștilor și a introdus un șir de restricții economice față de Turcia. Binali Yildirim, noul premier al țării, a spus că Ankara va tinde spre normalizarea relațiilor cu Rusia pe calea dialogului.

Fluxul de știri
0