Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De ce nu dă din coadă

© Mihai Ghimpu, FacebookLiderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, la pescuit
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, la pescuit - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Partidului Liberal din Republica Moldova, Mihai Ghimpu, are o restanță importantă în fața unui concetățean, care i-a pus o întrebare serioasă legată de una dintre cele mai importante activități din viața liderului politic.

CHIȘINĂU, 27 iun – Sputnik. Atunci când se întâmplă să prindă un pește mare, președintele PL, Mihai Ghimpu, are grijă să mediatizeze imediat evenimentul. Or, pescuitul  se pare că este una dintre cele mai plăcute (dar poate şi mai importante) activități din viața politicianului.

Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Politică
Ghimpu: mai mare proști pe fața pământului n-am întâlnit

Cea mai recentă ispravă pescărească din viața lui Mihai Ghimpu datează din 26 iunie curent. Drept dovadă servesc pozele postate de acesta duminică pe Facebook.

Unul dintre prietenii, sau poate chiar susținătorii lui Ghimpu, i-a pus cu această ocazie o întrebare.

”Dar de ce nu dă din coadă”, a fost întrebarea adresată liderului PL.

Politicianul încă nu a răspuns la această întrebare sacramentală. De ce? Există cel puțin trei explicații: 1) a fost convocat un consiliu, iar la prima ședință încă nu s-a ajuns la o concluzie unanimă; 2) politicianul caută de unul singur răspuns la această întrebare și 3) Mihai Ghimpu pur și simplu încă nu a observat întrebarea.

Fluxul de știri
0