Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Belgia, amendată de UEFA din cauza suporterilor

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaБельгийские болельщики во время матча группового этапа Евро-2016.
Бельгийские болельщики во время матча группового этапа Евро-2016. - Sputnik Moldova
Abonare
Sancțiunile au fost date după meciul din faza grupelor, când suporterii de bucurie că au câștigat în fața Irlandei au decis să organizeze un mic foc de artificii chiar pe terenul de fotbal.

CHIȘINĂU, 27 iun — Sputnik. Asociația Regală Belgiană de Fotbal (KBFV) a fost amendată cu cinci mii de euro pentru comportamentul suporterilor la meciul din etapa grupelor la Campionatului Europei, împotriva selecționatei Irlandei, transmite R-Sport cu referire la site-ul UEFA.

Чемпионат Европы по футболу во Франции - Sputnik Moldova
Sport
Naţionala Rusiei, descalificată cu suspendare până la sfârşitul Euro-2016

Întâlnirea din turul doi în grupa E, care a avut loc la 18 iunie la Bordeaux, s-a încheiat cu scorul de 3:0 în favoarea belgienilor.

În timpul acestei întâlniri, suporterii belgieni au făcut uz de pirotehnică în tribune și au aruncat diverse obiecte pe teren.

Totodată, UEFA a închis dosarul disciplinar pornit împotriva Federației Portugheze de Fotbal după meciul dintre selecționatele Portugaliei și Austriei (0:0). Dosarul a fost intentat din cauza unui suporter care a ieșit în teren.

Fluxul de știri
0