Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Duminică neagră în Moldova: cinci morți la Orhei și Cahul

© Sputnik / Мирослав РотарьЗакат солнца
Закат солнца - Sputnik Moldova
Abonare
Trei bărbați dintr-un sat din Orhei au murit după ce au coborât într-o fântână ca să o curețe, iar la Cahul un tată și fiica acestuia au decedat într-un accident rutier.

CHIȘINĂU, 26 iun – Sputnik. Trei persoane din satul Chiperceni, raionul Orhei, au decedat duminică după ce au căzut într-o fântână. Este vorba despre trei bărbați de 32, 35 și 46 de ani.

Tragedia s-a întâmplat duminică la prânz. Bărbații au coborât într-o fântână publică cu o adâncime de 10 metri, pentru a o curăța, în interior fiind și o motopompă.

Accident - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Tragedie în Franța și Ucraina: patru moldoveni morți și un cetățean rus
 

Vecinii au observat că cei trei nu mai dau semne de viață și au alertat serviciile de urgență. Salvatorii cu echipament specializat au extras cei trei bărbați din interior, lucrări care au durat timp de 20 minute. 

Medicii veniți la fața locului au efectuat lucrări de resuscitare timp de o oră, dar înzadar. Cel mai probabil, bărbații s-au intoxicat în urma acumulării gazelor toxice de la motopompă. 

O altă tragedie s-a întâmplat la prânz în Cahul. Un bărbat de 47 de ani și fiica acestuia de 12 ani au decedat în urma unui accident grav. Potrivit poliției, cei doi se aflau pe o motocicletă. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un autocamion. Cei doi au murit pe loc.

Șoferul autocamionului nu a avut de suferit. 


Fluxul de știri
0