Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie în Franța și Ucraina: patru moldoveni morți și un cetățean rus

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Două accidente rutiere produse sâmbătă în Franţa şi Ucraina au luat viața a patru cetăţeni ai Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 26 iun – Sputnik. Patru cetăţeni ai Republicii Moldova au decedat în două accidente rutiere produse în Franța și Ucraina. 

Accidentul din Franţa s-a produs în ziua de 25 iunie, în jurul orei 06:30, în apropierea comunei Cerneux, departamentul Seine-et-Marne, în direcţia Paris. 

In accident a fost implicat un microbuz marca Mercedes cu numere de înmatriculare din Republica Moldova. În urma accidentului, din cei 6 pasageri, cetăţeni ai Republicii Moldova, care se aflau în microbuz, 2 persoane au decedat, 2 persoane au fost rănite, iar altele 2 au primit îngrijiri medicale, fiind doar uşor rănite.

În ceea ce priveşte accidentul din Ucraina, acesta s-a produs la aceeaşi dată de 25 iunie, ora 11:03, pe traseul Kiev-Odesa, la km 165, în raionul Jaşkiv.

 Autoturismul modelul „Mercedes-Sprinter” se deplasa din oraşul Tiraspol spre oraşul Moscova, răsturnându-se în şanț după ce din mers s-a desprins o roată. 

În urma accidentului au decedat doi cetăţeni ai Republicii Moldova şi o cetăţeană a Federaţiei Ruse, iar alţi 3 cetăţeni au fost răniţi.

Reprezentanţii Ambasadelor Republicii Moldova din Paris şi de la Kiev sunt în contact cu autorităţile acestor ţări, dar şi cu rudele decedaţilor şi răniţilor pentru a acorda toată asistenţa necesară.


Fluxul de știri
0