Nigel Farage: Sper ca proiectul falimentar UE să se prăbușească!

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaРеферендум в Британии по сохранению членства в ЕС
Референдум в Британии по сохранению членства в ЕС - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Liderul partidului UKIP (Partidului Independenței Marii Britanii), Nigel Farage, a reacționat la victoria taberei care dorește să părăsească Uniunea Europeană în referendumul de joi și a spus că speră ca ziua de 23 iunie să intre în istorie ca "Ziua independenței Marii Britanii"

CHIŞINĂU, 24 iun — Sputnik. Potrivit activenews.ro, într-un discurs ținut la sediul de campanie al taberei pro-Brexit, Farage a mai declarat că referendumul este o victorie a oamenilor normali în fața multinaționalelor, a băncilor și a "marii politici".

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dodon despre Brexit: ideea de integrare europeană pentru Moldova va fi schimbată

"Îndrăzniți să visați, zorile se ridică peste un Regat Unit Independent. Va fi o victorie pentru oamenii normali, oamenii decenți, pentru oamenii reali. Am luptat împotriva multinaționalelor, împotriva marilor bănci, a politicii, am luptat împotriva minciunii și înșelăciunii…Decența precum și încrederea în națiune o să câștige. Am reușit fără violență, fără să fie tras un singur glonț… Am reușit prin muncă la firul ierbii, prin oamenii din toate partidele și fără partide… Am făcut-o nu doar pentru noi, ci pentru toată Europa. Sper ca victoria asta să conducă la prăbușirea acestui proiect falimentar numit Uniunea Europeană și să ne lase cu o Europă a statelor suverane, care să coopereze împreună, să facă activități comerciale împreună și să muncească împreună. Să scăpăm de steagul și imnul (UE — n.n.), de Bruxelles și de tot ce a mers rău. Fie ca ziua de 23 iunie să intre în istoria noastră ca Ziua Independenței noastre", le-a spus Farage susținătorilor săi.

Fluxul de știri
0