Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Jirinovski: Duma trebuie să se solidarizeze cu „fapta eroică a britanicilor”

© Sputnik / Александр Шалгин / Accesați arhiva multimediaЛидер ЛДПР Владимир Жириновский
Лидер ЛДПР Владимир Жириновский - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit liderului PLDR, parlamentarii ruși ar trebui să „elaboreze repede” un document prin care să salute alegerea istorică corectă pe care au făcut-o la referendum cetățenii Regatului Unit.

CHIȘINĂU, 24 iun — Sputnik. Liderul liberal-democraților ruși, Vladimir Jirinovski, a propus să fie adoptată o declarație a Dumei de Stat în care să fie exprimată solidaritatea cu decizia poporului Marii Britanii pe care acesta a luat-o în cadrul referendumului cu privire la ieșirea țării din componența Uniunii Europene.

Referendum în Marea Britanie privind ieșirea din Uniunea Europeană - Sputnik Moldova
Brexit – începutul sfârșitului sau ”perestroika” la standarde UE

„Poate Comitetul internațional va pregăti repede (declarația). Noi trebuie să ne exprimăm solidaritatea cu poporul britanic pentru că el a luat o decizie corectă de a ieși din componența Uniunii Europene. Ei au repurtat o mare victorie", a spus Jirinovski la ședința Dumei de Stat.

Joi, în Marea Britanie s-a desfășurat referendumul privind apartenenţa la UE.

Conform datelor oficiale, pentru ieşirea țării din componenţa UE (Brexit) au votat 51,9%.

Fluxul de știri
0