Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Omorât de cei pe care i-a angajat să-i facă reparaţie

© Sputnik / Andrey Stenin / Accesați arhiva multimediaЗаключенный. Архивное фото
Заключенный. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Aveau viaţa înainte, dar şi-o vor petrece în închisoare. Doi tineri s-au ales cu detenţie pe viaţă pentru un omor comis cu deosebită cruzime.

CHIŞINĂU, 23 iun — Sputnik. Potrivit Procuraturii Generale, doi locuitori ai oraşului Vulcăneşti au fost condamnaţi la detenţiune pe viaţă pentru că l-au omorât pe cel care îi angajase să efectueze lucrări de construcţie.

Potrivit Procuraturii, cazul a avut loc în septembrie 2015, când doi tineri au fost angajaţi de victimă pentru a-i repara vila. În urma unui conflict iscat între angajator şi inculpaţi, aceştia l-au bătut, i-au legat mâinile şi picioarele şi l-au aruncat în beci. Corpul neînsufleţit al acestuia a fost depistat de vecini.

„Agresorii au sustras de la victimă bani şi bunuri estimate la peste 13 mii de lei, dar şi cheile locuinţei sale din mun. Chişinău, de unde au sustras bunuri estimate la peste 127 de mii de lei. Automobilul victimei, sustras de către inculpaţi, a fost găsit abandonat într-o pădure", comunică Procuratura.

Рассмотрение ходатайства следствия об аресте фигурантов дела об убийстве Б.Немцова - Sputnik Moldova
Societate
Bătrână din Taraclia, omorâtă cu bestialitate de propriul nepot

Pentru comiterea omorului intenţionat, săvârşit cu deosebită cruzime, dar şi a jafului, inculpaţii, cu vârstele de 19 şi, respectiv, 20 de ani au fost condamnaţi la detenţiune pe viaţă.

De asemenea, aceştia au fost obligaţi să achite în beneficiul succesorului părţii vătămate 746 de mii de lei drept prejudiciu moral şi material cauzat prin infracţiune.

Sentinţa este cu drept de atac.

Fluxul de știri
0