Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bătrână din Taraclia, omorâtă cu bestialitate de propriul nepot

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaРассмотрение ходатайства следствия об аресте фигурантов дела об убийстве Б.Немцова
Рассмотрение ходатайства следствия об аресте фигурантов дела об убийстве Б.Немцова - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pentru că bunica şi-a permis să-l certe, criminalul a lovit-o cu o halteră. În urma loviturii, bătrâna a decedat pe loc.

CHIŞINĂU, 15 iun — Sputnik. O bătrână de 72 de ani din raionul Taraclia a fost omorâtă în bătăi de propriul nepot, comunică Procuratura Generală.

Procurorii au constatat că, în ianuarie curent, aflându-se în ospeţie la bunica sa, inculpatul s-a luat la harţă cu bătrâna, care îl certa pentru că duce un mod amoral de viaţă.

„Agresorul a luat la pumni femeia şi a lovit-o cu o halteră, victima decedând pe loc. În continuare, inculpatul a îngropat corpul neînsufleţit al bunicii într-un troian de zăpadă", notează sursa.

Închisoare - Sputnik Moldova
Societate
La 23 de ani, condamnat la tot atâţia ani de închisoare. Procurorii cer mai mult

Cadavrul bătrânei a fost depistat de către o rudă, care i-a alertat pe oamenii legii.

Inculpatul, în vârstă de 27 de ani, şi-a recunoscut vinovăţia. Acesta se afla la evidenţa medicului narcolog, iar anterior a mai fost pe banca acuzaţilor.

Pentru comiterea omorului intenţionat, săvârşit cu deosebită cruzime, inculpatul a fost condamnat la 30 ani de detenţie, cu încasarea sumei de 50 mii lei în folosul succesorului părţii vătămate drept prejudiciu moral cauzat prin infracţiune.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Fluxul de știri
0