Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce planuri au deputații pentru ziua de joi

© SputnikParlamentul Republicii Moldova
Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Aleșii poporului urmează să examineze 12 proiecte de lege, printre care moţiunea simplă împotriva ministrului Finanțelor al RM și amendamentele la legea cu privire la privatizarea fondului locativ.

CHIȘINĂU, 23 iun — Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova se întrunește în ședință plenară joi, la ora 10.00.

Deputații vor discuta amendamentele la legea cu privire la privatizarea fondului locativ, completările la legea cu privire la achizițiile de stat, precum și modificările la legea cu privire la integrarea în societate a persoanelor cu dizabilităţi.

Октавиан Армашу - Sputnik Moldova
Politică
A treia moțiune a PSRM țintește în Octavian Armașu

Parlamentarii vor examina de asemenea inițiativa fracțiunii de opoziție a socialiștilor cu privire la exprimarea votului de neîncredere ministrului Finanțelor al RM, Octavian Armașu. Ceva mai devreme, socialiștii au declarat că vor înainta în fiecare săptămână vor iniţia o moţiune simplă asupra unuia dintre membrii guvernului țării.

Anterior, corpul de deputați nu a susținut inițiativa de exprimare a votului de neîncredere ministrului Educației, Corina Fusu, și ministrului Apărării, Anatol Șalaru.

De asemenea, în Parlament a fost înregistrată inițiativa moțiunii simple pe numele ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc.

Fluxul de știri
0