Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik a discutat perspectivele parteneriatului cu CNO

© Sputnik / МИРОСЛАВ РОТАРЬSputnik обсудил перспективы партнерства с НОК Молдовы
Sputnik обсудил перспективы партнерства с НОК Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul întâlnirii, Nicolae Juravschi a luat cunoştinţă de posibilităţile platformei mediatice moderne şi a vorbit într-un interviu exclusiv despre pregătirea lotului naţional olimpic pentru Jocurile Olimpice de Vară.

CHIŞINĂU, 8 iun — Sputnik. Agenţia de presă şi radio Sputnik Moldova şi Comitetul Naţional Olimpic al Republicii Moldova în persoana preşedintelui CNO Nicolae Juravschi au discutat probleme privind colaborare şi realizarea unor proiecte comune de propagare a modului sănătos de viaţă, culturii fizice şi sportului în ţară. Întâlnirea a avut loc la centrul de presă multimedia al agenţiei.

На поле для стрельбы из лука. - Sputnik Moldova
Sport
Arcașii moldoveni au câștigat Campionatul Europei la dublu mixt

În cadrul întâlnirii, Nicolae Juravschi a luat cunoştinţă de posibilităţile platformei mediatice moderne şi a vorbit într-un interviu exclusiv despre pregătirea lotului naţional olimpic pentru Jocurile Olimpice de Vară, care vor avea loc între 5 şi 21 august 2016 la Rio-de-Janeiro.

„Sunt impresionat de nivelul de dotare al Agenţiei Sputnik Moldova şi de profesionalismul colaboratorilor acesteia. Consider că din momentul lansării, în mai anul trecut, agenţia s-a impus în calitate de platformă multimedia de fruntedin ţară", a subliniat Juravschi.

Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv al Republicii Moldova şi-a început activitatea în anul 199, iar în 1993 a căpătat statutul de membru oficial al Comitetului Olimpic Internaţional. Această structură îşi propune să contribuie la dezvoltarea sportului şi mişcării olimpice în Republica Moldova.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0