Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

”Ravnopravie” condamnă reținerea lui Șor și anunță un briefing

© Sputnik / Мирослав РотарьИлан Шор
Илан Шор - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un comunicat difuzat de ”Ravnopravie” se spune că formațiunea ”condamnă cu vehemență modul în care se înfăptuiește așa-zisa justiție în cazul președintelui Ilan Șor”.

CHIȘINĂU, 22 iun – Sputnik. Mișcarea social-politică ”Ravnopravie” a reacționat imediat la decizia procurorilor de a-l reține pe președintele acestei formațiuni, Ilan Șor.

Într-un comunicat difuzat de ”Ravnopravie” se precizează că formațiunea ”condamnă cu vehemență modul în care se înfăptuiește așa-zisa justiție în cazul președintelui Ilan Șor”.

НЦБК CNA - Sputnik Moldova
Politică
Avocații lui Șor: am fost luați prin surprindere

”Considerăm că decizia de a-l reține este una conjuncturală, prin care se încearcă să se dea satisfacție unor ambasade și unor reprezentanți ai societății care au cerut arestarea lui. Noi condamnăm acest tip de justiție televizată”, se spune în comunicat.

Totodată, formațiunea subliniază că își va prezenta mai detaliat poziția privind reținerea lui Ilan Șor.

Astfel, serviciul de presă al formațiunii a menționat că joi, 23 iunie curent, reprezentanții ”Ravnopravie” vor susține un briefing de presă la ora zece.

Briefingul va fi susținut de Valerii Climenco, președintele executiv al formațiunii politice.

Briefingul se va desfășura la centrul de presă Sputnik Moldova. Adresa: Bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

Acreditare:

E-mail: presscentre@sputnik.md

Tel.: 079900003.

Fluxul de știri
0