Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

"Milsami" va juca cu "Kuban" Krasnodar la Tiraspol

© Sputnik / Мирослав РотарьФутбол
Футбол - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul cantonamentului de la Tiraspol, "Kuban" Krasnodar va juca unul dintre meciurile sale amicale cu "Milsami" Orhei.

CHIȘINĂU, 22 iun — Sputnik. "Milsami" Orhei va avea o întâlnire amicală cu "Kuban" Krasnodar, care se află într-un cantonament de două săptămâni la Tiraspol.

Discipolii lui Andrian Sosnovschi vor juca împotriva echipei lui Dan Petrescu la 29 iunie, pe stadionul CS "Șerif". Partida va începe la ora 19.00.

Румынский тренер Дан Петреску - Sputnik Moldova
Dan Petrescu, din nou la FC ”Kubani”

Acest meci va fi al doilea pentru echipa din Orhei, în cadrul pregătirilor din preajma sezonului. În cadrul cantonamentului, "Kuban" va juca 3-4 partide amicale.

Într-un interviu pentru site-ul oficial al FC "Kuban", directorul general al clubului, Ghenadii Krapivka, a declarat că "baza Clubului de Fotbal "Șerif", terenurile de antrenament și în general condițiile de pregătire la Tiraspol sunt printre cele mai bune în Europa de Est". Anume din acest motiv am luat decizia să mergem în cantonament în Transnistria.

"Un moment foarte important sunt sparring-urile, care sunt greu de organizat în această perioadă în Europa Centrală. Aici, noi ne-am înțeles deja în privinţa a 3-4 partide de control", a spus Krapivka.

Totodată, potrivit acestuia, serviciul de selectare continuă să caute activ noi fotbaliști. Pentru candidați, potrivit directorului general al FC "Kuban", va fi mai simplu să ajungă la Tiraspol.

Fluxul de știri
0