Dan Petrescu, din nou la FC ”Kubani”

© Sputnik / Саид Царнаев / Accesați arhiva multimediaРумынский тренер Дан Петреску
Румынский тренер Дан Петреску - Sputnik Moldova
Abonare
Impresarul antrenorului român Dan Petrescu a confirmat pentru Sputnik Moldova că acesta a ajuns la o înţelegere privind colaborarea cu clubul de fotbal din Krasnodar.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Antrenorul român Dan Petrescu a încheiat cu succes negocierile privind colaborarea cu clubul de fotbal ”Kubani” din Rusia, a declarat pentru Sputnik reprezentantul lui Petrescu, Nicolae Pîrnău.

Anterior reprezentanții clubului rusesc de fotbal au confirmat faptul că Petrescu este pretendentul cu cele mai mari șanse la funcția de antrenor principal al echipei. Totodată, clubul din Krasnodar a subliniat că părțile sunt pregătite să semneze un contract.

”Negocierile s-au îmcheiat. Acestea s-au desfășurat cu succes. Contractul încă nu a fost semnat. Sperăm că asta se va întâmpla în cel mai scurt timp. Clubul va face un anunț în acest sens”, a declarat Pîrnău pentru Sputnik.

Футбол. Чемпионат Европы - 2016. Матч Франция - Румыния - Sputnik Moldova
Testemiţanu: arbitrajul i-a jucat festa României

Potrivit lui contractul ar putea fi încheiat pentru un termen de doi ani. Pîrnău nu a oferit și alte detalii.

Anterior clubul ”Kubani” a anunțat că mărul discordiei în negocierile cu Petrescu a fost suma compensației pentru rezilierea înainte de termen a contractului, asupra căreia insista antrenorul. Acesta ar fi pretins o compensație pentru toată perioada contractului, indiferent cât timp ar fi reușit să activeze la acest club de fotbal.

Între timp în presă au apărut informații precum că Petrescu ar fi urmat să primească 1,5 milioane de dolari pe an, iar adjuncții săi – câte 120 de mii de euro.

Petrescu a mai fost antrenor principal la ”Kubani” în perioada 2010 – 2012. După un an din momentul în care el activat în calitate de antrenor principal, clubul ”Kubani” a intrat în prima ligă.

În decembrie 2011 Petrescu a fost declarat cel mai bun antrenor din România, iar în 2012 el ajuns în fruntea clubului ”Dinamo” din Moscova.

Astfel, Petrescu a intrat pentru a doua oară în râul numit ”Kubani”. Suporterii sunt curioși să vadă dacă îi va reuși acestuia să readucă echipa în prima ligă.

Fluxul de știri
0