Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

I-au vândut unui polițist 3 kilograme de droguri și și-au nenorocit „afacerea”

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaReținere
Reținere - Sputnik Moldova
Abonare
Cei doi suspecţi s-u lăudat că ar avea posibilităţi să vândă ulterior cantități de droguri mult mai mari decât cea tranzacționată în momentul reținerii.

CHIȘINĂU, 22 iun – Sputnik. Inspectoratul General al Poliției (IGP) informează că recent au fost reținuți doi bărbați din orașul Ungheni, chiar în momentul în care urmau să-i vândă marijuana unui ofițer de poliție.

IGP a precizat că ofițerul care apărea în această tranzacție în calitate de cumpărător a acționat sub acoperire.

Наркотики - Sputnik Moldova
Societate
Comerţul cu droguri - o afacere la modă

Reținerea a fost efectuată de angajații direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu Direcția Generală Urmărire Penală, Brigada cu Destinație Specială „Fulger” și Procuratura Generală.

Potrivit IGP, cei doi suspecți, în vârstă de 25 și 63 de ani, domiciliați în orașul Ungheni, vindeau droguri în cantități deosebit de mari pe teritoriul țării, în special marijuana și plante de canabis.

”În urma perchezițiilor corporale, dar și în automobilul unuia dintre suspecți, oamenii legii au depistat o pungă din polietilenă cu 3 kilograme de marijuana, mijloace bănești obținute din comercializarea drogurilor, precum și alte obiecte care vor servi ca probe în cadrul cauzei penale. Valoarea drogurilor ridicate constituie aproximativ 30 000 de lei”, informează IGP.

Cei doi s-ar fi lăudat că ar avea posibilitate să vândă ulterior cantități mult mai mari decât cea tranzacționată în momentul reținerii.

Bănuiții sunt reținuți pentru 72 de ore, aceștia își recunosc vina și colaborează cu organele de drept. Ei riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Fluxul de știri
0