Bilanțul inundațiilor: 4 morți, 400 de sinistrați și 164 de localități distruse

© Vitalie Jereghi/FacebookPloaie cu grindină de mărimea unui ou de găină, seara zilei de 18 iunie 2016, imagine postată de Vitalie Jereghi
Ploaie cu grindină de mărimea unui ou de găină, seara zilei de 18 iunie 2016, imagine postată de Vitalie Jereghi - Sputnik Moldova
Abonare
Dacian Cioloș caută soluții pentru rezolvarea pagubelor produse de inundații în 20 de județe. Patru morți, 400 de persoane evacuate și 164 de localități este bilanțul catastrofei naturale din ultimele zile.

BUCURESTI, 21 iunie — Sputnik. Premierul a declarat că speră ca Guvernul să se organizeze pentru ca pe viitor sa fie evitate astfel de situații nedorite, transmite B1 TV.

Premierul Dacian Cioloș caută soluții în urma viiturilor din ultimele zile. În catastrofa naturală care a cuprins Romania și-au pierdut viața 4 oameni, alți 400 sunt sinistrați și 164 de localități din 20 de județe sunt distruse.

"Sigur, e în primul rând regretabil că sunt oameni care și-au pierdut viața, știu că au fost cazuri izolate și situații particulare, dar oricum asta e cel mai regretabil și sper să fim în măsură să ne organizam în așa fel încât și pe viitor să evităm pe cât posibil astfel de situații", a spus premierul la B1 TV.

Premierul a mai spus că își dorește ca pe viitor executivul să se organizeze mai bine pentru a evita victimele umane și pagubele materiale din infrastructură și gospodăriile oamenilor.

Fluxul de știri
0