Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai multe versiuni în cazul morţii familiei ex-directorului Teatrului din Cahul

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul director al Teatrului „B.P Haşdeu” în vârstă de 54 de ani şi soţia acestuia, de 46 de ani, au fost găsiţi morţi în fântâna din curtea casei în care locuiau din satul Moscovei, Cahul.

CHIŞINĂU, 21 iun – Sputnik. Caz terifiant în raionul Cahul. Fostul director al Teatrului „B.P Haşdeu” şi soţia acestuia au fost găsiţi morţi în fântâna din curtea casei în care locuiau, din satul Moscovei, Cahul.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie din Cahul, locotenentul de poliţie Alexandru Todos a declarat pentru agenţia Sputnik că poliţia a fost alertată în după-amiaza zilei de luni de fiica victimelor.

„Alerta a fost înregistrată la ora 13.45 de minute. Fiica celor doi soţi a anunţat oamenii legii că a găsit în fântână corpurile neînsfleţite ale părinţilor”, a declarat Todos.

La faţa locului s-a deplasat imediat grupul operativ al poliţiei care a stabilit că în fântână zac proprietarii casei în vârstă de 54 şi 46 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului Situaţiilor Excepţionale, Diana Ţurcan, a declarat pentru Sputnik că operaţiunea de scoatere a celor două corpuri neînsufleţite din fântână a durat în jur de o oră.

„Poliţia cercetează cazul şi verifică mai multe vesiuni”, a adăugat ofiţerul de presă al IP Cahul.

Todos a evitat să spună ce versiuni investighează poliţia. Acesta a precizat că pe corpurile neînsufleţite ale celor doi nu au fost găsite semne de moarte violentă. Totodată, nu ştie de câte zile se află în fântână corpurile neînsufleţite. La aceste întrebări urmează să dea răspunsuri medicii legişti.

Ofiţerul de presă al IP Cahul a mai declarat pentru Sputnik că poliţia va decide asupra deschiderii unui dosar penal doar în baza rezultatelor expertizei medico-legale. 

Fluxul de știri
0