Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Descarcă aplicațiile Sputnik - fii în centrul evenimentelor internaționale!

© Sputnik / Konstantin ChalabovSputnik
Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Datorită aplicației mobile puteţi viti știri originale, puteţi asculta radioul şiviziona înregistrări video - tot ce este mai bun din contentul propus de "Sputnik", în mai multe limbi ale lumii.

CHIȘINĂU, 20 iun — Sputnik. Concomitent cu site-urile filialelor mutimedia ale Sputnik, funcționează şi aplicația mobilă elaborată de Sputnik special pentru Android și iOS.

Formatul mobil este accesibil în douăsprezece variante. O puteți alege pe cea care vă convine mai mult, pentru a citi tot ce vă interesează din țara în care locuiți și din străinătate.

Sputnik обсудил перспективы партнерства с НОК Молдовы - Sputnik Moldova
Sputnik a discutat perspectivele parteneriatului cu CNO

Utilizatorii Sputnik obţin astfel o opinie alternativă asupra celor mai importante evenimente de anvergură locală, regională și internațională.

Aplicația are un sistem simplu de navigare și oferă un efect total al prezenței. Ea oferă de asemenea și mai mult conținut — la secțiunea multimedia veți găsi fotografii originale, imagini video exclusive și infografică de calitate.

Aplicația permite ascultarea radioului în regim on-line, fiind prezentate programe radio speciale, care propun analize detaliată, interviuri exclusive și prezentarea celor mai importante evenimente.

Sputnik spune ceea ce alţii trec sub tăcere.

Sputnik este o agenţie de presă cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Puteți descărca aplicațai Sputnik chiar acum — aici pentri iOS și aici pentru Android.

Fluxul de știri
0