Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlin: la 25 iunie, Putin va efectua o vizită oficială în China

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaВизит президента РФ В.Путина в Китайскую Народную Республику. Архивное фото.
Визит президента РФ В.Путина в Китайскую Народную Республику. Архивное фото. - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul rus va sosi la Beijing la invitația omologului său din China Xi Jinping, pentru a discuta perspectivele colaborării bilaterale și agenda internațională.

CHIȘINĂU, 20 iun — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va efectua sâmbătă, 25 iunie, o vizită oficială în RPC, la invitația președintelui Republicii Populare Chineze Xi Jinping, informează serviciul de presă al Kremlinului.

Премьер Госсовета КНР Ли Кэцян. - Sputnik Moldova
China: noi nu suntem o "superputere" și nu tindem să fim "frate mai mare"

Se preconizează ca liderii celor două țări să discute despre pașii concreți ce urmează să fie întreprinşi în ceea ce privește dezvoltarea de mai departe a parteneriatului ruso-chinez, universal și atotcuprinzător, și a colaborării în domeniile comercial-economic, investițional, tehnic, științific și umanitar.

"Pe ordinea de zi a șefilor celor două state vor fi și probleme-cheie ale agendei internaționale, interacţiunea în cadrul organizațiilor multilaterale și regionale, în primul rând, ONU, BRICS, G20, dar și tematici care privesc realizarea unor acorduri care vor fi atinse la summitului Organizaţiei de Cooperare de la Shanghai care va avea loc la Tașkent", se spune în comunicat.

Fluxul de știri
0