ULTIMA ORĂ: o deputată laburistă a fost împușcată în Marea Britanie (VIDEO)

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Jo Cox, deputată laburistă în vârstă de 41 de ani, este în stare critică după ce a fost împușcată şi înjunghiată în Bristall. Campania electorală pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost suspendată, informează agențiile de știri.

BUCUREŞTI, 16 iunie — Sputnik. Se pare că deputata a fost atacată de un bărbat care ar fi fost pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, potrivit Channel 4.

A worker answers a telephone in the office of Brexit group pressure group Leave.eu in London, Britain. - Sputnik Moldova
Panică: Brexitul înseamnă colapsul capitalismului

Campania electorală organizată înaintea referendumului pe tema apartenenței Marii Britanii la Uniunea Europeană a fost suspendată pe parcursul zilei de joi după tentativa de asasinare a deputatei laburiste Jo Cox, transmit agențiile de presă. Inițiativa a venit din partea taberei favorabile ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Jo Cox, în vârstă de 41 de ani, membră a Partidului Laburist, a fost împușcată şi înjunghiată în circumscripția sa electorală din localitatea Birstall. În acest moment Jo Cox este în stare critică.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost arestat preventiv în urma atacului.

"Sunt foarte preocupat de informațiile privind rănirea deputatei Jo Cox. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt pentru Jo şi pentru familia acesteia", a transmis premierul David Cameron.

Fluxul de știri
0