Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Orheiul va avea două terenuri de sport noi, de ultimă generație

© Primăria OrheiTeren sportiv polivalent, Orhei
Teren sportiv polivalent, Orhei - Sputnik Moldova
Abonare
La moment, lucrările de construcţie sunt în plină desfăşurare. Datorită acoperișului artificial şi mecanismului de construcţie, pe terenul de sport polivalent şi multifuncţional vor putea fi organizate competiţii sportive şi antrenamente la diverse genuri de sport - precum baschet, volei și tenis de câmp.

CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. La Orhei vor fi deschise în curând două terenuri de sport de ultimă generaţie, unul multifuncţional şi altul destinat minifotbalului, anunță serviciul de presă al primăriei orașului.

Astfel, în timpul apropiat orheienii vor avea două terenuri de ultimă generaţie.

Patronul FC Milsami, Ilan Şor, pe tribuna stadionului din Orhei - Sputnik Moldova
Republica Moldova
La Orhei va fi amenajat un stadion nou

”La moment lucrările de construcţie sunt în plină desfăşurare. Datorită acoperișului artificial şi mecanismului de construcţie, pe terenul sportiv polivalent şi multifuncţional vor putea fi organizate diferite competiţii sportive şi antrenamente la diferite genuri de sport, precum baschet, volei și tenis de câmp”,a precizat sursa oficială.

Compexul sportiv va fi amplasat pe teritoriul liceului sportiv ”Alecu Russo” din Orhei, iar suprafaţa totală a celor două terenuri terenuri va fi de 1500 de metri pătraţi.

Cele două terenuri de port vor fi construite în baza unor tehnologii elaborate în Germania, iar lucrările vor fi executate la standarde internaţionale înalte și din materiale de calitate superioară.

Terenurile respective vor fi acoperite cu gazon sintetic şi dotate cu un sistem de iluminare nocturnă, astfel încât antrenamentele sau competiţiile să poată avea loc chiar şi pe timp de noapte.

Un alt detaliu oferit de primăria Orhei despre tehnologia de executare a acestor lucrări este că până la gazonul sintetic sunt aplicate mai multe straturi de beton, nisip fin, amestec de piatră şi prundiș, suport din pietre de râu, teren viran curaţăt şi compactat.

Primarul de Orhei Ilan Șor a promis anterior că va acorda o atenție sporită dezvoltării sportului în acest oraș.

Fluxul de știri
0