Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a îndemnat la acțiuni coordonate în numele creșterii economice

© Sputnik / Alexei Druzhinin / Accesați arhiva multimediaПрезидент России Владимир Путин
Президент России Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
În opinia președintelui Rusiei, politicienii din întreaga lume și reprezentanții business-ului trebuie să-și unească eforturile pentru a răspunde provocărilor ce stau în fața economiei.

CHIȘINĂU,16 iun — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că economia mondială este tot mai expusă influenței factorilor politici și sociali, iar provocările reclamă acțiuni coordonate în numele unei creșteri stabile și echilibrate, transmite serviciul de presă al Kremlinului.

Агентство и радио Sputnik стало международным партнером ПМЭФ - Sputnik Moldova
Rusia
Agenția și radioul Sputnik a devenit partener internațional al SPIEF

"Economia mondială este tot mai influențată de factorii sociali și politici, iar oportunitățile care stau în fața ei necesită acțiuni coordonate, pentru o creștere stabilă și echilibrată", se menţionează în cuvântul de salut al președintelui FR adresat organizatorilor și oaspeților celui de-al XX-lea Forum Economic Internațional de la St Petersburg.

Liderul rus și-a exprimat totodată convingerea că "este nevoie să căutăm împreună stimulenți suplimentari pentru dezvoltare, să valorificăm în deplină măsură potențialul tehnic, științific și inovativ al țărilor și structurilor integraționiste, să reacționăm la adecvat la schimbările conjuncturii piețelor și la transformarea care se conturează în sistemul tehnologic global".

Fluxul de știri
0