Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Agenția și radioul Sputnik a devenit partener internațional al SPIEF

© SputnikАгентство и радио Sputnik стало международным партнером ПМЭФ
Агентство и радио Sputnik стало международным партнером ПМЭФ - Sputnik Moldova
Abonare
Susținerea informațională presupune, între altele, că la cel de-al XX-lea Forum Economic Internațional de la St Petersburg (SPIEF), care va avea loc între 16 și 18 iunie 2016 în orașul de pe Neva, va funcționa un studio de dezbateri pentru politicieni și experți.

CHIȘINĂU, 15 iun — Sputnik. Agenția de Presă și Radio Sputnik se va produce în calitate de partener informațional internațional la cel de-al XX-lea Forum Economic Internațional de la St Petersburg, care va avea loc în perioada 16-18 iunie 2016 în capitala de nord a Rusiei. În toate zilele forumului, pe standul Sputnik (pavilionul 1F, standul 11 IP), va funcționa un studio de radio, în care politicienii, experții și conducătorii unor companii importante vor dezbate problemele-cheie de pe agenda forului. Știrile și cea mai actuală informație vor fi accesibile în regim 24/7 pe portalurile Sputnik, care activează în peste 30 de limbi.

Форум Новая эпоха журналистики: прощание с мейнстримом - Sputnik Moldova
Rusia
Sputnik a semnat acorduri cu mass-media din Liban şi Siria

Sputnik va deveni și partener informațional al unui eveniment sportiv de amploare — Fight Nights — competiție între legendarul pugilist rus Fiodor Emelianenko și luptătorul de categorie grea din Brazilia, Fabio Maldonado, care va avea loc la 17 iunie în cadrul SPIEF. Pe resursele Sputnik din întreaga lumea vor apare știri, fotografii și interviuri cu cei doi luptători.

Forumul economic internațional de la St. Petersburg (SPIEF) este un eveniment unic în lumea economiei și businessului. Pe parcursul ultimilor 10 ani, Forumul a devenit o platformă internațională de prestigiu pentru comunicarea între reprezentanții cercurilor de afaceri privind problemele economice-cheie care stau în fața Rusiei, a piețelor în curs de dezvoltare, dar și în fața întregii lumi.

Forumul economic internațional de la St, Petersburg beneficiază de prezenţa a peste 10 000 de participanți din Rusia și din străinătate, între care șefi de state și de guverne ai țărilor în curs de dezvoltare, dar și experți cunoscuți în întreaga lume, care reprezintă știința, mass-media și societatea civilă.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenţie de Presă cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0