Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La 23 de ani, condamnat la tot atâţia ani de închisoare. Procurorii cer mai mult

© Photo : Igor VzorovÎnchisoare
Închisoare - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii cer un termen de privaţiune de libertate mai mare pentru un tânăr cu antecedente penale, care a omorât cu deosebită cruzime doi bătrâni pentru a le însuşi banii.

CHIŞINĂU, 2 mar – Sputnik. Procurorii sunt nemulţumiţi de o sentinţă pronunţată în privinţa unui tânăr de 23 de ani, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru omorul a doi bătrâni, comis cu o deosebită cruzime şi în scop de profit.

Domestic violence - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Puşcărie pe viaţă pentru criminalul care au omorât o fetiţă din raionul Drochia

Într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale se menţionează că Procuratura raionului Soroca a demonstrat prin probe că în decembrie 2014, cunoscând că soţii trebuiau să primească pensiile, inculpatul i-a bătut crunt şi a violat bătrâna în vârstă de 85 de ani, după care le-a sustras banii şi i-a omorât prin strangulare.

Potrivit sursei, cu banii sustraşi inculpatul a plecat să se distreze la o saună.

Pentru comiterea dublului omor, săvârşit cu deosebită cruzime, violului şi tâlhăriei, inculpatul a fost condamnat la 23 ani închisoare. Acesta nu era încadrat în câmpul muncii, iar anterior a mai fost condamnat.

Procurorii consideră pedeapsa prea blândă şi anunţă că o vor contesta, solicitând condamnarea inculpatului la detenţiune pe viaţă.

 

Fluxul de știri
0