Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marius Lazurca își încheie activitatea de ambasador la Chișinău

© Youtube.comMarius Lazurca, ambasadorul României la Chișinău
Marius Lazurca, ambasadorul României la Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Andrei Galbur a apreciat înalt activitatea ambasadorului Lazurca într-o perioadă de dezvoltare fără precedent a dialogului politic la nivel înalt dintre cele două ţări.

CHIȘINĂU, 15 iun – Sputnik. Ambasadorul României în Republica Moldova, Marius Lazurca, a efectuat miercuri o vizită de rămas bun la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, unde a avut o întrevedere cu șeful diplomației moldovenești, Andrei Galbur.

Grant pentru Agenţia Naţională a Siguranţei Alimentelor pentru controlul bolilor la animale.  Грант для НАБП - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cine îl va înlocui pe Marius Lazurca la Chişinău

Potrivit serviciului de presă al MAEIE, Andrei Galbur a apreciat înalt activitatea ambasadorului Lazurca într-o perioadă de dezvoltare fără precedent a dialogului politic la nivel înalt dintre cele două ţări, de extindere a cooperării sectoriale şi de realizare a unor proiecte concrete cu impact economic şi social major.

La rândul său, ambasadorul Lazurca a apreciat înalt relaţiile bilaterale excelente din ultimii ani, evidenţiind sprijinul total al României pentru ţara noastră, în spiritul Parteneriatului strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

Sursa a mai subliniat că în cadrul discuţiei a fost confirmat interesul reciproc pentru intensificarea în continuare a dialogului politic moldo-român, dinamizarea schimburilor comercial-economice şi consolidarea legăturilor cultural-umanitare între cele două ţări.

Fluxul de știri
0