Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ploi cu rafale de vânt se vor abate asupra Moldovei în după-amiaza de miercuri

© Sputnik / Мирослав РотарьПоследствия дождя в Кишиневе
Последствия дождя в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii prognozează averse de ploaie în a doua jumătate a zilei. Precipitațiile care au căzut de la începutul acestei săptămâni au provocat deja pagube substanțiale.

CHIȘINĂU, 15 iun — Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Moldova a emis pentru ziua de miercuri "cod galben" de condiţii meteo periculoase — ploi torențiale și vânt puternic.

Наручники. Cătușe - Sputnik Moldova
Societate
Cei vinovați de moartea femeii strivite de copac ar putea face închisoare

„Astăzi, în a doua jumătate a zilei, se așteaptă ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice, pe alocuri cu rafale de vânt de 15 — 20 m/s", se spune în comunicatul departamentului.

Avertizarea este valabilă până la ora 21.00.

În urma intemperiilor a avut de suferit oraşul Ceadâr-Lunga unde au fost inundate peste 100 de gospodării particulare. În Chișinău vântul a doborât zeci de copaci, unul dintre care a cauzat moartea unei femei în sectorul Buiucani, altul a căzut peste două mașini în care se aflau trei persoane. Din fericire, acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un alt copac căzut la Botanica a rănit o fată și un băiat care au fost transportați la spitalul de Urgență.

Fluxul de știri
0