Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chirtoacă: vremurile înfloritoare abia urmează, dacă vor guverna tot liberalii

© Sputnik / Miroslav RotariRaport Dorin Chirtoacă
Raport Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Dorin Chirtoacă a făcut o trecere în revistă, în termeni elogioşi, a rezultatelor muncii sale din ultimele circa 12 luni, după care a explicat cum va înflori capitala Republicii Moldova în următorii 20 de ani grație unor proiecte inițiate de liberali. Cei care l-au criticat au fost numiți de către edil ”pierde vară”.

CHIȘINĂU, 15 iun – Sputnik. Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, și-a prezentat miercuri raportul de activitate. Evenimentul a avut loc în Scuarul Europei de la intrarea în Grădina Publică Ștefan cel Mare din capitală. Prezentarea raportului a fost acompaniată de scandările câtorva zeci de protestatari care au venit să-și exprime nemulțumirea față de activitatea primarului liberal.

”Le recomand celor care critică și fac scandal întâi să citească acest raport. Să prezinte și ei unul, dacă au făcut ceva”, a declarat Chirtoacă, agresându-se protestatarilor. 

Edilul a făcut o trecere în revistă elogioasă a rezultatelor muncii sale din ultimele circa 12 luni, după care a explicat cum va înflori capitala Republicii Moldova în următorii 20 de ani grație unor proiecte inițiate de liberali.

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Politică
Chișinăuienii îl ajută pe Chirtoacă să plece

Calitatea vieții, atingerea standardelor europene practic în toate domeniile, proiectul Eco-city Chișinău 2036, protecția mediului, străzi pietonale și piste pentru bicicliști, delimitarea strictă a hotarelor spațiilor verzi în favoarea acestor spații, un oraș ecologic doar cu transport public electric, acestea sunt doar câteva dintre elementele proiectului de viitor al Chișinăului pe care și-a propus să-l realizeze Chirtoacă.

El a mai promis că va moderniza în continuare stația de epurare și că aceasta va genera în continuare biogaz.

Totodată, edilul s-a arătat deranjat de cei care îi contesă "munca şi realizările", calificându-i drept pierde vară.

”Cu cât mai mult facem, cu atât mai tare strigă ei. Megafoane, strigă, bruiază, pentru a nu ne lăsa măcar pe noi să facem ceva pentru municipiul Chișinău”, a spus Chirtoacă.

Fluxul de știri
0