Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Nicolaevici i-a dat o replică lui Vladimir Nicolaevici

© Sputnik / Мирослав РотарьИгорь Додон
Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook, în care s-a referit la unele afirmații făcute de liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, în studioul Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. În opinia lui Igor Dodon, lui Voronin nu-i dă pace gloria de bufon a lui Ghimpu și liderul comuniștilor se întrece cu Ghimpu în a spune aberații.

”Asta mai pot tolera, dar nu voi accepta atacuri asupra familiei mele, fie și din partea unui veteran politic, care a îmbătrînit în fotoliul de veșnic președinte de partid si trăiește cu iluziile că mai poate reveni în funcția de șef de stat”, a scris Igor Dodon.

Dodon - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dodon crede că stânga poate cuceri mai uşor Președinţia decât Primăria

Liderul socialiștilor a subliniat că nu va arăta cu degetul ”la consecințele educației din familia Voronin”.

”Îi transmit doar fostului comunist Voronin că temerile sale se vor adeveri și foștii alegătorii ai PCRM vor vota candidatura socialiștilor la alegerile prezidențiale din această toamnă”, a notat Dodon.

De asemenea, Dodon susține că ”Voronin nu se poate împăca cu gândul că altcineva a creat un partid de stânga mult mai puternic și mai de perspectivă”.

”Dar asta este problema lui personală, că nu a știut să se retragă la timp. Acum a rămas în urma trenului. Cetățenii au făcut concluzii și mergem mai departe fără comuniști”, a conchis președintele PSRM.

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a acordat recent un interviu pentru Sputnik Moldova. El a afirmat, între altele, că liderul socialiștilor, Igor Dodon, nu mai vorbeşte de alegeri parlamentare anticipate din momentul în care Curtea Constituțională a restabilit procedura de alegere a președintelui țării prin scrutin universal.

© facebook.com/dodon.igor / Accesați arhiva multimediaReacția lui Igor Dodon pe pagina sa de facebook.
Reacția lui Igor Dodon pe pagina sa de facebook. - Sputnik Moldova
Reacția lui Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Fluxul de știri
0