Imagini video ȘOC de la locul exploziei TIR-ului cu butelii. Dosar penal deschis

© news.roExplozie TIR
Explozie TIR - Sputnik Moldova
Abonare
Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău i-a audit pe şoferul tirului şi pe administratorul firmei, dar nu s-a luat nicio măsură deocamdată.

BUCUREȘTI, 10 iun — Sputnik. În dimineața zilei de vineri un TIR cu 800 d ebutelii a luat foc pe drumul E85, între Buzău și Urziceni. Incendiul a pornit de la pneurile din spate ale tirului și ulterior focul s-a extins și la butelii. Zona a fost izolată şi, din cauza pericolului unei explozii de mari proporții, pompierii nu se puteau apropia de tir pentru a încerca să lichideze incendiul, conform B1 TV.

Explozie - Sputnik Moldova
Un tir cu 800 de butelii a explodat pe E85, în jud. Buzău. Drum închis (VIDEO)

UPDATE (11:42): Potrivit ISU Buzău, șase autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului.

UPDATE (17:20): Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău i-a audit pe şoferul tirului şi pe administratorul firmei, dar nu s-a luat nicio măsură deocamdată. S-a luat măsura indisponibilizării corpurilor delicte care au fost predate pe baza unui proces verbal administratorului firmei, relatează Agerpres.

"Datorită dimensiunilor, corpurile delicte, cabina și resturile TIR-ului, precum și buteliile rămase au fost date în custodie administratorului firmei cu obligația de a le păstra intacte, iar zona a fost verificată cu detectorul de ISU Buzău", a declarat pentru prim-adjunctul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Gabriela Vâjiiac.

Ancheta va fi coroborată cu concluziile inspectorilor de muncă de la ITM Buzău, a mai declarat Gabriela Vâjiiac.

Fluxul de știri
0