Hillary Clinton vorbește despre sărăcie în haine de peste 200.000 de dolari

© Sputnik / Никита Шохов / Accesați arhiva multimediaКандидат в Президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон
Кандидат в Президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон - Sputnik Moldova
Abonare
Hillary Clinton a fost acuzată de ipocrizie în presa americană după ce a ținut un discurs despre victimele sărăciei în timp ce purta o haină de brand care costă 12.500 de dolari.

BUCUREŞTI, 10 iunie — Sputnik. Opinia publică americană este scandalizată în aceste zile de aroganța și opulența manifestate de candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton.

Демократический кандидат в президенты США Хиллари Клинтон - Sputnik Moldova
Hillary Clinton reprezintă Partidul Democrat la alegerile din noiembrie

În ultimul discurs pe care l-a ținut în New York, Hillary Clinton a vorbit despre sărăcie într-o haină de brand de 12.500 de dolari. Clinton a părăsit Casa Albă în 2001 văitându-se presei că e moartă de oboseală, dar de atunci e plătită de către industria financiară cu 325.000 de dolari pentru un singur discurs, scrie New York Post.

După firma hainelor pe care le poartă şi după numărul de haine noi în care a fost fotografiată de când a început campania electorală în Statele Unite, presa americană scrie că a cheltuit cel puțin 200.000 de dolari pe haine noi.

Richard Grenell de la Fox News a calificat-o pe Clinton drept „total ipocrită", iar directorul de comunicare al Comitetului Național al Republicanilor, Sean Spicer, a făcut din fosta Primă Doamnă o țintă a ironiilor.

Singurele care o apără sunt feministele. Potrivit acestora, atacurile sunt sexiste pentru că nimeni nu și-a pus întrebări cu privire la prețul costumelor pe care le poartă bărbații aflați în competiția pentru Casa Albă.

Fluxul de știri
0