Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Liceenii susțin al treilea examen de bacalaureat

© Sputnik / Павел Лисицын / Accesați arhiva multimediaElevi, examene, gimnaziu, școală
Elevi, examene, gimnaziu, școală - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, absolvenții liceelor din Moldova urmează să-și demonstreze cunoștințele acumulate în anii de școală la limba străină.

CHIȘINĂU, 10 iun — Sputnik. Circa 17 mii de absolvenți de liceu din RM susțin vineri al treilea examen de bacalaureat. Este vorba de proba la limba străină.

La examenul la limba engleză se vor prezenta 1063 de elevi; la limba franceză — 7128 de elevi; la limba germană — 238 de elevi; la limba spaniolă — 84 de elevi; la limba italiană — 52 de elevi; la limba turcă — 40 de elevi.

Examen, Экзамен - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Aproape 500 de elevi vor fi scutiţi la BAC de examenul la limba străină

Sesiunea de bacalaureat a demarat la 3 iunie. Trei mii 118 absolvenți ai liceelor alolingve au fost supuși testării la limba și literatura română. În timpul primului examen doi elevi au fost eliminați pentru copiere.

La 14 iunie va avea loc examenul la obiectul de profil (matematica, istoria românilor și istoria mondială, sportul, tehnologiile sau arta), la 17 iunie liceenii vor susține un examen la alegere, iar la 21 iunie — la limba maternă.

Verificarea lucrărilor a început la 4 iunie și se va încheia la 26 iunie. Rezultatele vor fi anunțate la 27 iunie.

Fluxul de știri
0