Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chișinău, Moscova și recuperarea miliardului. Precizări de la Guvern

© Sputnik / Miroslav RotariGuvern alerta cu bomba
Guvern alerta cu bomba - Sputnik Moldova
Abonare
Colaborarea dintre Republica Moldova și Federaţia Rusă, pe tema investigării fraudei de la BEM, are un caracter constructiv, care subliniază necesitatea intensificării bunei colaborări dintre instituțiile de drept din cele două state.

CHIȘINĂU, 9 iun – Sputnik. Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului Republicii Moldova a fost abilitat să emită un comunicat cu unele precizări în legătură cu interpretările ce au apărut în presă în legătură cu un interviu acordat de premierul Pavel Filip unei agenții de presă străine.

Влад Филат 01/03/2016 - Sputnik Moldova
Politică
Dezvăluire: Filat şi alţii din PLDM au luat decizia privind acţiunile BEM

Astfel, serviciul de presă al Guvernului a precizat ”că referința la colaborarea dintre Republica Moldova și Federaţia Rusă, pe tema investigării fraudei de la BEM, are un caracter constructiv, care subliniază necesitatea intensificării bunei colaborări dintre instituțiile de drept din cele două state, pe acest subiect”.

”Ca și în cazul altor state, Republica Moldova își dorește o colaborare dinamică și benefică cu Federația Rusa, în domeniile importante pentru cetățenii celor doua țări, lucru reiterat și recent, în discuțiile dintre Premierii Pavel Filip și Dimitri Medvedev”, a notat sursa oficială.

În comunicat se mai menționează că Prim-ministrul Pavel Filip are printre priorităţi recuperarea de către autorităţile moldovene, în cooperare cu autorităţile străine, a banilor dispăruți în urma fraudei de la BEM, iar acest subiect se află pe agenda discuțiilor cu mai multe state care pot sprijini Republica Moldova în acest sens.

Fluxul de știri
0