De ce Uliana Ochinciuc, soția lui Condrea, vrea să renunțe la cetățenia română

© cancan.roDan Condrea
Dan Condrea - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Uliana Ochinciuc, soția lui Dan Condrea, este unul dintre martorii principali în cazul morții suspecte a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, fiind chemată la Parchetul General pentru audieri.

CHIȘINĂU, 9 iun — Sputnik. Uliana Ochinciuc vrea să renunțe la cetățenia română. Soția lui Condrea încearcă să scape de ancheta penală care o vizează, scrie Libertatea.

Uliana Ochinciuc și frații săi - Sputnik Moldova
DNA: soția lui Dan Condrea, fratele ei și directorul Hexi Pharma, urmăriți penal

Soția lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, cât și fratele acesteia, Radu Ochinciuc, sunt urmăriți penal pentru spălare de bani. Față de ei a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă 60 de zile începând cu data de 2 iunie 2016.

Tot Uliana Ochinciuc este unul dintre martorii principali în cazul morții suspecte a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, fiind chemată la Parchetul General pentru audieri.

Dacă acuzațiile procurorilor DNA vor ajunge în instanța de judecată, cetățenia română a Ulianei Ochinciuc i-ar putea face probleme. Surse ale libertatea.ro spun că în cazul unei condamnări, aceasta ar alege să o ispășească în Republica Moldova, unde soarta ei ar putea influențată pozitiv de familia ei.

"Ulianei îi este frică de consecințe, să nu ajungă la închisoare, și vrea să renunțe la cetățenia română, ca în cazul unei condamnări să ajungă pe teritoriul Republicii Moldova. Familia ei poate trage multe sfori și acolo soarta ei mai poate fi influențată. Mama ei a rămas momentan în România, cu ea, să-i îngrijească băiatul", a declarat o sursă apropiată familiei pentru sursa citată.

Uliana Ochinciuc a dobândit cetățenia română în 2008, an în care l-a cunoscut și pe Dan Condrea.

Fluxul de știri
0