Uliana Ochinciuc la Parchetul General: Dan Condrea s-ar fi sinucis

© www.facebook.com/uliana.ochinciucUliana Ochinciuc
Uliana Ochinciuc - Sputnik Moldova
Abonare
Uliana Ochinciuc, cea de-a doua soţie a patronului Hexi Pharma, este audiată miercuri la Parchetul General în calitate de martor privind dosarul decesului lui Dan Condrea. Există suspiciuni că omul de afaceri s-ar fi sinucis.

BUCUREŞTI, 8 iunie — Sputnik. Un schimb de mesaje ar fi avut loc între Dan Condrea şi Uliana Ochinciuc chiar înainte de accident, relatează Mediafax.

Miercuri dimineaţa, Uliana Ochinciuc a ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiată de procurorii care investighează accidentul rutier în urma căruia a decedat omul de afaceri Dan Condrea.

Uliana Ochinciuc - Sputnik Moldova
Soția lui Dan Condrea, moldoveanca Ochinciuc, sfidează jurnaliștii români

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat zilele trecute că este exclusă varianta omorului şi se ia în calcul varianta sinuciderii, de când a fost găsit în telefonul soţiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, înregistrat cu doar câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit.

Soţia i-a scris într-un SMS "să nu facă vreo prostie", au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Potrivit aceloraşi surse, cu câteva minute înainte de accident, Uliana Ochinciuc i-a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea ar fi răspuns scurt "Meditez". În mesajul următor soţia sa îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Uliana Ochinciuc este acuzată de procurorii DNA pentru spălare de bani în dosarul Hexi Pharma. În acelaşi dosar este cercetat şi fratele Ulianei Ochinciuc, dar şi Flori DInu, directorul general al companiei.

Laura Condrea, prima soţie a lui Dan Condrea, declara presei pe 22 mai că fostul soţ "nu era genul care să se omoare, ci genul care te omoră el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta".

Fluxul de știri
0