Soția lui Dan Condrea, moldoveanca Ochinciuc, sfidează jurnaliștii români

© Photo : dcnews.roUliana Ochinciuc
Uliana Ochinciuc - Sputnik Moldova
Abonare
Uliana Ochinciuc, soția lui Dan Condrea, fratele ei, Radu Ochinciuc, Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, Miron Panaitescu, partener de afaceri, sunt puși sub urmărire penală de procurorii DNA în dosarul Hexi Pharma, pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

CHIȘINĂU, 6 iun — Sputnik. Uliana Ochinciuc, soția lui Dan Condrea, a mers luni la secția de poliție pentru a da cu subsemnatul, însă, când a văzut jurnaliștii, i-a atacat, transmite dcnews.ro.

Fără a fi întrebată ceva, în momentul când i-a văzut pe jurnaliști la secția de poliție, Ochinciuc a demonstrat o atitudine sfidătoare față de aceștia, spunându-le că sunt sub orice critică.

„Sunteți sub orice critică… Nu am ce să discut cu dumneavoastră… O să vedeți, o să vedeți…", le-a spus ea.

Iar mai apoi, în încercarea de a evita să răspundă la întrebările jurnaliștilor, a început să se intereseze insistent de starea civila a reporterului România TV. „Sunteți căsătorită?", a întrebat ea.

Uliana Ochinciuc, soția patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, decedat într-un accident de mașină cu o zi înainte de a depune mărturii în dosarul dezinfectanților diluați, fratele Ulianei Ocinciuc, Radu Ochinciuc, directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu, și partenerul de afaceri a lui Dan Condrea, Miron Panaitescu, dar și trei firme — Hexi Pharma şi alte două din Cipru — sunt puşi sub urmărire penală de procurorii DNA în dosarul Hexi Pharma, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Fluxul de știri
0