Accident grav al unei maşini aparţinând Jandarmeriei (VIDEO)

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Un microbuz al Jandarmeriei s-a întors marţi noaptea peste linia dublă continuă, între Constanţa şi Valu lui Traian, fiind izbit în plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar.

BUCUREŞTI, 8 iunie — Sputnik. În accidentul produs pe 7 iunie, în jurul orei 22.15, nouă persoane au fost rănite, trei dintre ele aflându-se la bordul autoturismului BMW.

Un grav accident rutier a fost provocat marţi noaptea, după ce șoferul unui microbuz Renault al Jandarmeriei a întors mașina pe DN 3 peste linia dublă continuă, între Constanța și Valu lui Traian, transmite Agerpres.

Accident - Sputnik Moldova
Accident groaznic: a rămas în viață, dar și-a pierdut ambii părinți

Microbuzul Jandarmeriei a fost izbit de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers.

Nouă persoane au fost rănite în urma impactului violent produs prin coliziunea dintre autoturismul BMW, cu trei persoane la bord, şi microbuzul Renault al Jandarmeriei, în care se aflau șase angajați ai Jandarmeriei Române aflaţi la o convocare în Judeţul Constanța, au declarat surse din Serviciul Poliţiei Rutiere.

La locul accidentului a ajuns o ambuanţă SMURD, medicii au acordat primele îngrijiri accidentaților, șapte dintre cele nouă victime fiind transportate la spital, iar două persoane refuzând transportul. O persoană a fost intubată din cele şapte victime grav rănite.

Conform Grupării Mobile de Jandarmi (GMJ) Tomis, poliţiştii rutieri au constat că șoferul microbuzului de transport persoane al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) care a fost implicat marți noaptea în accidentul de pe DN3 nu consumase băuturi alcoolice.

"În microbuz se aflau șase jandarmi din Bihor, Mureș, Cluj și Bistrița. Aceștia se îndreptau spre Constanța pentru a participa la o convocare de specialitate. La fața locului s-au prezentat echipaje S.M.U.R.D. și mai multe ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța care au preluat și transportat la spital patru jandarmi, toți în stare de conștiență", se precizează în comunicatul Jandarmeriei.

 

Fluxul de știri
0