Accident groaznic: a rămas în viață, dar și-a pierdut ambii părinți

© jurnal.mdAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Trei tineri de 24,26 şi 29 de ani au murit aseară într-un cumplit accident rutier produs între localitățile Nimoreni și Suruceni din raionul Ialoveni.

CHIŞINĂU, 18 mai – Sputnik. Trei tineri au murit într-un cumplit accident rutier produs în seara zilei de marţi între localitățile Nimoreni și Suruceni din raionul Ialoveni, la kilometrul 18 de pe traseul Chișinău-Leușeni. Este vorba despre doi bărbaţi de 26 şi 29 de ani şi o femeie de 24 de ani.

Учения МЧС в здании миграционного центра - Sputnik Moldova
Șocant: un bărbat şi-a dat foc în fața Guvernului

Accidentul a avut loc cu implicarea a două mașini, de model Volkswagen Touareg și Volkswagen Touran. A fost nevoie de o echipă de salvatori pentru a scoate dintre fiarele contorsionate corpurile neînsufleţite ale victimelor.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs după ce una dintre maşini, cu numere de înmatriculare ucrainene, care se îndrepta spre Chişinău, a ieşit pe contrasens într-o depăşire neregulamentară.

În maşina înmatriculată în Republica Moldova se afla şi un copil de aproximativ doi ani. Acesta a suferit diverse traumatisme şi este internat acum la spital, părinții acestuia, însă, au decedat pe loc.

Circumstanțele producerii accidentului sunt cercetate de oamenii legii.

Fluxul de știri
0