ȘOC: Dorin Chirtoacă este celibatar. Anișoara Loghin tace...

© fb.com/ Anisoara LoghinAnişoara Loghin
Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Chiar dacă Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin și-au oficiat căsătoria civilă și cununia la 20 mai curent, aceștia nu și-au schimbat statutul de celibatari sau, cel puțin, nu și-au modificat informație personale de pe paginile lor de pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 7 iun — Sputnik. Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, mai continuă să fie celibatar. Cel puțin, acesta nu afișează pe pagina sa oficială de Facebook faptul că este căsătorit și că soția sa este jurnalista Anișoara Loghin.

În dreptul rubricii „Situație amoroasă", de pe pagina sa de „Like" a Facebook, figurează notificarea „Singur(ă)".

© www.facebook.com/Dorin-Chirtoacă-106244906075994/infoСтраница Дорина Киртоакэ в соцсети Facebook
Страница Дорина Киртоакэ в соцсети Facebook  - Sputnik Moldova
Страница Дорина Киртоакэ в соцсети Facebook

În cazul jurnalistei Anișoara Loghin situația nu este una mai pozitivă pentru ei. La rubrica „Familie și Relații" nu figurează decât „Nu există informaţii despre relaţii de afişat".

© www.facebook.com/anisoara.loghin/aboutСтраница Анишоары Логин в соцсети Facebook
Страница Анишоары Логин в соцсети Facebook  - Sputnik Moldova
Страница Анишоары Логин в соцсети Facebook

Chiar dacă Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin și-au oficiat căsătoria civilă și cununia la 20 mai curent, aceștia nu și-au schimbat statutul de celibatari, sau nu au plasat informație despre relația lor.

Сотрудники мэрии Кишинева поздравляют шефа Дорина Киртоакэ с бракосочетанием - Sputnik Moldova
Societate
Chirtoacă a făcut dezvăluiri despre nuntă și luna de miere

Înainte de nunta celor doi în presă au apărut informații despre faptul că Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin nu ar mai fi împreună. Despre despărțirea celor doi s-a vorbit după ce Chirtoacă a scăpat câteva lacrimi la o conferință de presă, atunci când a fost întrebat despre nunta preconizată cu Anișoara Loghin.

Această scăpare emoțională a servit, cel mai probabil, un temei pentru comentarii și presupuneri.

Ulterior a apărut și un material publicat de blogherul Eugen Luchianiuc. Acesta susținea că sursele sale i-au oferit informații despre faptul că Anișoara Loghin l-ar fi părăsit pe Dorin Chirtoacă, iar unul dintre motive ar fi acela că primarul ar face abuz de băuturi spirtoase.

Fluxul de știri
0