Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Drăguţanu venit la Filat, dar nu a înțeles de ce a fost chemat

© Sputnik / Мирослав РотарьДрэгуцан
Дрэгуцан - Sputnik Moldova
Abonare
Ex-Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei a ajuns într-un final să fie audiat în calitate de martor al apărării în dosarul de corupție contra liderului PLDM, Vlad Filat. Însă mare i-a fost nedumerirea, atunci când a constatat că a răspuns la întrebări care nu prea par să fi avut legătură cu fondul cauzei.

CHIȘINĂU, 7 iun – Sputnik. Fostul Guvernator al BNM, Dorin Drăguțanu, s-a prezentat pentru prima dată în fața judecătorilor, fiind citat la insistența avocaților lui Vlad Filat.

Acesta a spus că a oferit răspunsuri la toate întrebările ce i-au fost adresate, sugerând, totodată, că avocații lui Filat ar folosi citarea lui în scopurile tactice ale apărării fostului premier, învinuit de fapte de corupție.

Адриана Бецишор - Sputnik Moldova
Politică
Ghinion pentru Filat: martorul apărării a confirmat poziția acuzării

”Habar nu am de ce m-au invitat. Nu am discutat cu avocatul domnului Filat înainte de a veni aici. Ieri am prim invitația pentru prima dată și tot ieri am semnat-o, iar astăzi m-am prezentat în fața instanței”, a declarat Dorin Drăguțanu.

Fostul șef al BNM a ținut să sublinieze aă a primit ieri pentru prima dată citația și tot ieri a semnat-o, "nu cum a declarat anterior avocatul”.

Drăgurțanu a mai declarat că a răspuns la toate întrebările ce i-au fost adresate, însă așa și nu a înțeles de ce a fost citat.

”Am răspuns la toate întrebările. De ce m-au invitat, nu știu, este tactica apărării”, spus Drăguțanu.

La întrebarea jurnaliștilor dacă Vlad Filat i-a pus întrebări, Drăguțanu a răspuns:

”Întrebați-l pe domnul Filat”.

Fluxul de știri
0