Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, în vizită la AIŞ „Rossia Segodnea"

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин посетил МИА "Россия сегодня"
Президент РФ В. Путин посетил МИА Россия сегодня - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a vizitat direcţia principală de informaţii - forjăria de ştiri a Agenţiei Internaţionale de Presă "Rossia Segodnea" şi a felicitat colectivul de jurnalişti cu ocazia celei de-a 75-a aniversări, dar şi participanţii la Forumul media „O nouă epocă în jurnalism: renunţarea la mainstream".

CHIŞINĂU, 7 iun — Sputnik. Preşedintele Rusiei Vladimir Putin a vizitat marţi "cartierul general" al Agenţiei Internaţionale de Presă "Rossia Segodnea", care marchează 75 de ani de la înfiinţare.

Şeful statului a felicitat colectivul Agenţiei cu ocazia jubileului, dar şi participanţii la Forumul media international „O nouă epocă în jurnalism: renunţarea la mainstream", care are loc zilele acestea.

Conducerea holdingului i-a demonstrat şefului statului cum funcţionează postul de radio Sputnik. Directorul general al AIŞ "Rossia Segodnea", Dmitri Kiseliov, a menţionat că postul emite în 32 de limbi. Redactorul principal al AIŞ "Rossia Segodnea" Margarita Simionian a demonstrate pe standul-glob multimedia unde sunt amplasate filialele mediaholdingului.

МИА Россия сегодня - Sputnik Moldova
Rusia
La Moscova a fost inaugurat Forumul internațional mass-media

Preşedintele a vizitat şi principala forjerie de ştiri a agenţiei — direcţia principală informaţii, locul de unde noutăţile se răspândesc neântrerupt în întreaga lume.

Agenţia îşi trage obârşia din ziua creării „Sovinformbiuro" (Biroul sovietic de informații), care a început să activeze la două zile după declanşarea Marelui Război pentru Apărarea Patriei. De la Biroul de informaţii sovietic şi-au început istoria cele mai mari agenţii internaţionale — Agenţia de presă "Novosti", RIA Novosti şi, în sfârşit, "Rossia Segodnea".

AIȘ „Rossia segodnea" este un grup media care are misiunea de a reflecta operativ și echidistant evenimentele de pe arena internațională, de a informa auditoriul despre cele mai diferite opinii privind evenimentele-cheie. AIȘ „Rossia segodnea" reprezintă un șir de surse media ale agențiilor RIA Novosti, R-Sport, RIA Nedvijimosti, RIA Rating, Prime, InoSMI.

AIȘ „Rossia segodnea" este lider printre cele mai citate mass-media ruse, iar popularitatea brandurilor sale peste hotare continuă să crească. Totodată, agenția este pe primele locuri și în ceea ce privește numărul de referințe pe rețelele rusești de socializare și în blogosferă.

© facebook.com/ Vladimir NovosadiucForumul media „O nouă epocă în jurnalism: renunţarea la mainstream"
Forumul media „O nouă epocă în jurnalism: renunţarea la mainstream - Sputnik Moldova
Forumul media „O nouă epocă în jurnalism: renunţarea la mainstream"
Fluxul de știri
0