Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Catastrofa SMURD: există deja o schemă de investigare

© photo: dse.mdВертолет SMURD, потерпевший крушение в Молдове
Вертолет SMURD, потерпевший крушение в Молдове - Sputnik Moldova
Abonare
A fost stabilită schema de lucru privind transmiterea informațiilor detaliate, documentelor oficiale și înregistrărilor audio cu privire la acest caz, pe care partea română le va solicita la necesitate.

CHIȘINĂU, 6 iun – Sputnik. Luni a avut loc ședința comună a Comisiei permanente de investigare a Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor (MTID) și comisiei de investigare tehnică a accidentului aeronautic din 2 iunie 2016 cu implicarea elicopterului EC-135 SMURD, a Ministerului Afacerilor Interne al României, a anunțat MTID.

Elicopter SMURD, tragedie, probușire - Sputnik Moldova
Șoc: jumătate dintre elicopterele EC-135 ale SMURD s-au prăbușit

Potrivit unui comunicat al MTID, în cadrul discuțiilor părțile au analizat toate datele și informațiile colectate până la acest moment de la locul accidentului, de către comisia permanentă de investigare a evenimentelor aeronautice a Republicii Moldova.

A fost stabilită ”schema de lucru privind transmiterea informațiilor detaliate, documentelor oficiale și înregistrările audio despre acest caz, pe care partea română le vor solicita la necesitate”.

MTID subliniază că a continuat șirul de ședințe privind documentarea accidentului aeronautic SMURD, din 2 iunie 2016, soldat cu decesul echipajului de bord, deoarece a fost desemnat drept coordonator al investigării cauzelor acestei tragedii.

Fluxul de știri
0