Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce zice DIP despre ”carcera” lui Vlad Filat

© Sputnik / Rodion ProcaВ настоящее время Филат содержится под предварительным арестом в Кишиневе, в пенитенциаре № 13.
В настоящее время Филат содержится под предварительным арестом в Кишиневе, в пенитенциаре № 13. - Sputnik Moldova
Abonare
Corespondentul Sputnik a solicitat informații de la Departamentul Instituțiilor Penitenciare (DIP) în legătură cu declarația lui Vlad Filat, care a afirmat că este amenințat cu carcera.

CHIȘINĂU, 3 iun – Sputnik. Pe pagina de Facebook a liderului PLDM, Vlad Filat, a apărut o nouă postare în care politicianul, învinuit de procurori de fapte de corupție, se plânge că ar fi obținut amenințări cu carcera, în loc de un proces public asupra căruia a insistat.

Am cerut un proces public ca toți oameni să afle ce se intamplă cu adevărat în dosarul pe care mi l-au fabricat. În replică, sunt amenințat cu carcera”, se arată în postarea de pe pagina liderului PLDM.

Бесплатные обеды раздают бездомным во Владивостокe/ Hrană gratis distribuită nevoiașilor - Sputnik Moldova
Politică
Bomba: Filat a ieșit din greva foamei

Corespondentul Sputnik a solicitat informații de la Departamentul Instituțiilor Penitenciare (DIP) în legătură cu declarația lui Filat.

Ofițerul de presă a Departamentului Instituțiilor Penitenciare, Natalia Bucur, a infirmat faptul că Filat ar fi fost amenințat că va fi plasat în carceră și a calificat acest afirmaţii drept o invenție.

Totodată, dat fiind faptul că pe marginea acestui subiect se fac speculații, Natalia Bucur a declarat că Departamentul Instituțiilor Penitenciare pregătește un comunicat amplu, în vederea informării corecte a opiniei publice și neadmiterii vehiculării de zvonuri care nu corespund adevărului.

De asemenea, Natalia Bucur a subliniat că DIP respectă cu strictețe prevederile legislației Republicii Moldova, inclusiv în cazul deputatului Vlad Filat.

Fluxul de știri
0