Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, este audiată la sediul DNA

© cancan.roFlori Dinu și Dan Condrea
Flori Dinu și Dan Condrea - Sputnik Moldova
Abonare
DNA a deschis un dosar de corupție directoarei Hexi Pharma, în care i se aduc 128 de fapte de acuzare şi participare improrpie la zădărnicirea combaterii bolilor.

BUCUREŞTI, 2 iunie — Sputnik. La DNA au ajuns şi soţia lui Dan Condrea, dar şi fostul director al companiei.

Dan Condrea - Sputnik Moldova
News alert: Iată ce spune testul ADN despre Dan Condrea

Joi dimineață soția lui Dan Condrea şi fostul director al Hexi Pharma, Miron Panaitescu, au ajuns la DNA pentru audieri, informează Digi24.

Miron Panaitescu a fost adus din arest, el fiind condamnat la 11 ani de închisoare pentru delapidare. În faţa procurorilor este şi Flori Dinu, actuala directoare a companiei.

Flori Dinu este cercetată de Parchetul General pentru înșelăciune. Sunt 128 de capete de acuzare pe care procurorii DNA i le aduc, printre care și aceea de participare improprie la zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Flori Dinu a coordonat întregul proces de promovare şi vânzare a produselor diluate Hexi Pharma.

"În calitate de director general al Hexi Pharma, având atribuţii în special pe partea de vânzări desfășurată de societate, la instigarea numitului Dan Alexandru Condrea şi cunoscând că produsele comercializate nu respectă specificaţiile din etichete, a coordonat întreg personalul care a promovat produsele şi a intermediat activitatea de negociere şi încheiere de contracte de furnizare, inducând în eroare reprezentanţii unităţilor medicale care au achiziţionat produsele", se arată în dosarul întocmit de procurori, potrivit agenţiei de presă Mediafax.

Fluxul de știri
0