News alert: Iată ce spune testul ADN despre Dan Condrea

© AP Photo / Andreea AlexandruDan Condrea
Dan Condrea - Sputnik Moldova
Abonare
Specialiştii de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici au finalizat marţi testul ADN în cazul persoanei care și-a pierdut viața în accidentul din seara de 22 mai, pe drumul dintre Corbeanca şi Buftea.

BUCUREȘTI, 31 mai — Sputnik. Potrivit actelor de identitate găsite la faţa locului, persoana care se afla la volanul autoturismului era patronul Hexi Pharma.

Institutul de Medicină Legală Mina Minovici a confirmat marţi că victima accidentului din urmă cu 9 zile este Dan Condrea.

"Legiştii de la Mina Minovici au confirmat: bărbatul mort în accidentul de la Tamaşi, de duminică seara, este Dan Condrea, patronul Hexi Pharma", a relatat Ovidiu Oanta, corespondent ProTV.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminică, 22 mai, într-un accident rutier în județul Ilfov. În urma accidentului, în mașină s-au găsit actele lui Condrea.

Senatorul român Daniel Savu, fost ofiţer SRI, a lansat o ipoteză cu referire la accidentul cu implicarea patronului Hexi Pharma. Potrivit lui, Dan Condrea nu ar fi murit în acel accident mediatizat pe larg, ci moartea sa ar fi fost regizată.

"Pentru mine, tot ce s-a prezentat în spațiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. Nu a fost un accident, nu a fost o sinucidere. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod și să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om există pe undeva și se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate", a explicat anterior fostul ofiţer SRI.

Fluxul de știri
0