Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Premii de mii de lei pentru cei mai buni absolvenți din Orhei

© orhei.mdUltimul sunet 2016, Orhei
Ultimul sunet 2016, Orhei - Sputnik Moldova
Abonare
Cei mai buni absolvenți ai instituțiilor de învățământ din Orhei au fost distinşi cu premii a câte 5 mii de lei. Acestea le-au fost înmânate de primarul orașului, Ilan Șor.

CHIȘINĂU, 31 mai – Sputnik. Marți, în gimnaziile și liceele din orașul Orhei elevii, părinții acestora și pedagogii s-au adunat la ultimul clopoţel din acest an. Au avut loc tradiționalele festivități de sfârșit de an școlar și au fost făcut bilanțul anului de studii care s-a scurs.

ДЕТСКИЙ САД ВОСПИТАННИКИ ПРОГУЛКА. Copii, grădiniță, educație, educator - Sputnik Moldova
Societate
Primăria Orhei te ajută să-i faci copilului tău o surpriză frumoasă

Primăria orașului Orhei subliniază că anul acesta, pentru elevii care au făcut dovada unor înalte performanțe, ultimul sunet de clopoțel a fost unul deosebit.

”Asta deoarece adolescenții au primit, pentru reușita lor, nu doar diplome și laude de la profesori, ci și premii în bani din partea primarului orașului Orhei, Ilan Șor”, notează serviciul de presă al primăriei Orhei.

Sursa a precizat că pentru merite și performanțe, Ilan Șor a oferit absolvenților claselor a IX-a premii în sumă de două mii de lei, iar celor din clasa a XII-a — câte cinci mii de lei.

„După cum am promis la începutul anului școlar, cei mai buni elevi din clasele gimnaziale și liceale, cei care au obținut rezultate remarcabile, vor primi câte un premiu bănesc. Sunt sigur că acest premiu special vă va motiva să obțineți rezultate frumoase și în viitor și va fi un ajutor în plus în dezvoltarea voastră profesională”, a accentuat primarul orașului Orhei.

În total, pentru merite și rezultate remarcabile, primăria din localitate a menționat 22 de elevi din cele șapte instituții de învățământ din oraș, în care învață 3 852 de elevi.

Banii pentru fruntașii la învățătură au fost acordați din partea fundației „Miron SHOR”, a mai precizat sursa citată.

Fluxul de știri
0